spaans nederlandse woordenboek
Spaans Talen.
Van Dale Online op school Spaans jaartoegang. Van Dale Pocketwoordenboek Spaans-Nederlands Paperback. Van Dale oefenboek grammatica Spaans Paperback. Van Dale taalcursus Spaans Paperback. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Spaans Paperback. Van Dale Beeldwoordenboek op reis Spaans Paperback. Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Spaans Paperback.
cursus spaans groningen
SpaansNederlands woordenboek: Vertaling van het woord a."
Zoeken Het Web Deze site Door onze diensten te gebruiken, gaat u impliciet akkoord met ons gebruik van cookies. Nederlandse vertaling van het Spaanse woord a. Spaans Nederlands Vertalen. Nederlands Spaans aan. Spaans Nederlands indirect vertaald Esperanto. Vertaling is misschien ook mogelijk in de volgende andere talen.:
engels en nederlands vertalen
Villa Mondriaan Villa Mondriaan.
Villa Mondriaan is een museum over de jonge jaren van Piet Mondriaan. Mondriaan verwierf wereldfaam in Parijs en New York. Veel minder bekend is dat zijn schildercarrière begon in Winterswijk, waar hij van zijn achtste tot zijn twintigste jaar woonde.
webinar
Kort overzicht van nieuwe Spaanse woorden in het officiële woordenboek SpanjeVandaag.
Er zijn teveel woorden om op te noemen maar op deze pagina vindt je een lange alfabetische lijst van de woorden met tekst en uitleg, in het Spaans natuurlijk. Wat is jouw leukste Spaanse woord en wat had jij wel graag in het nieuwe woordenboek gezien?
slotenmaker den haag
Van Dale middelgroot woordenboek Spaans Nederlands.
Van Dale middelgroot woordenboek Spaans Nederlands. Deze woordenboeken zijn voor iedereen die, hetzij bij werk of studie, hetzij in zijn vrije tijd of op vakantie, met taal in aanraking komt. Bij het samenstellen van dit woordenboek is de dagelijkse praktijk de leidraad geweest.
velux rolgordijn
Hulp bij Wordfeud woorden vinden: Wordfeud Helper.
Toon meer opties voor zoeken naar Wordfeud woorden. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor. Meer informatie Accepteren.
Spaans-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Spaans / Spaans-Nederlands woordenboek. Spaans Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Spaans Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Woordenboek spaans nederlands Studeren 2dehands.be.
Van Dale Duits-NederlandsNederlands, Duits Duden, Deutsches Universal Worterbuch Van Dale groot woordenboek Nederlandse taal 3 Van Dale Ned. 25 september 2018 1038: Lille Gierle. Mini woordenboek Spaans Nederland en ook Nederlands Spaans. 17 september 2018 0924: Harelbeke. Woordenboek Nederlands-Spaans Nederlands.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Aangezien je niet altijd in staat bent tekens duidelijk of correct over te nemen, is het maken van een foto soms veel simpeler, bij WayGo is dit mogelijk. Naast het gebruiken van fotos die direct genomen zijn, bestaat ook de mogelijkheid om fotos uit je fotogalerij te gebruiken.
Google Translate.
Marokkanen in Nederland Wikipedia.
In de laatste jaren is er een groeiende wens binnen de Marokkaanse gemeenschap in Nederland om het onderwijs zelf te organiseren, om zo het groeiend salafisme te kunnen tegengaan. Berberoloog aan de universiteit Leiden Mohamed El Ayoubi werkt momenteel aan een woordenboek Rifberber-Nederlands. Integratie in de Nederlandse samenleving bewerken.
Spaans-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Spaans naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Spaans of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.

Contacteer ons